O botoșăneancă se numără printre cele mai influente femei din România: Locul 8 în Top 50 Forbes Woman

Foto: Forbes Romania

O botoșăneancă ocupă poziția a opta din „Forbes Woman – Top 50 cele mai influente”. Forbes România a organizat miercuri, 27 martie cea de-a opta ediție a Galei Forbes Woman, la Palatul Bragadiru. Gala a fost dedicată celebrării succesul femeilor din România care reprezintă modele autentice, puternice ale societății românești din mediul de afaceri, filantropie și educație, iar printre căștigătoare s-a numărat și Doina Vornicu.

În 2006, Doina Vornicu a devenit directorul general al celei mai mari companii care activează în domeniul energiei în România, Cez România, după ce o vreme a fost și director al IRE Botoşani,

Compania furnizoare și distribuitoare de energie electrică a rezultat în urma reorganizării fostei Electrica Oltenia, fiind preluată în 2005 de cehii de la CEZ, iar astăzi CEZ România reprezintă circa 20% din capacitatea de energie eoliană instalată în România. În prezent, Doina Vornicu este Director de Operațiuni al CEZ România și membru al Directoratului companiei, potrivit Forbes România.

Sfatul pe care-l dau tinerilor este să nu renunțe niciodată la această țară, la muncă sau la bucuriile lor.”, a declarat Doina Vornicu pentru revista Forbes România.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Sursa: Forbes România

Foto: Forbes Romania

4 thoughts on “O botoșăneancă se numără printre cele mai influente femei din România: Locul 8 în Top 50 Forbes Woman

  1. Sa nu renunti la tara, munca si bucurii…Problema este, doamna, ca, din cauza PSD, nu le poti avea pe toate trei deodata, trebuie sa alegi doar doua din trei…de preferat este sa alegi munca si bucuria… In rest, felicitari!

  2. Doamna ai primit cu capul aplecat sabia nu il taie sau… cadou sa fii sluga nemtilor sau oricui ai fi tu…. eu absolvent de Universitate daca nu sunt bagat de neamuri in seama …. spaga si nepotismul e la putere asa au facut liberalii…..cu neamurile lor…….poporul e nimic…

    1. Si numele nu e tocmai de loser…Frustrarile iti intuneca judecata. Ce are subiectul articolului cu commentul tau??! Pacat de scoala pe care (pretinzi ca…) ai facut-o…La felul cum gandesti, cred ca ai absolvit „Magna cum laudae” la sectia de someri…

  3. Doina esti sluga perfecta nu ai facut tu nimic , e averea poporului roman care a fast vanduta de talhari politici …. iar tu esti slauga perfecta …. nu da staturi de slugarnicie……. asa faci …. rusinos .. noi tinerii suntem verticali … nu suntem slugi ….. verticale..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *