Întorsătură în cazul preotului acuzat că a bătut un copil: Martorii infirmă acuzațiile, profesorul fiind cel agresat verbal. Imaginile surprinse de camerele video

Cazul preotului din județul Botoșani, acuzat că ar fi bătut un elev până l-a băgat în spital, a luat o nouă întorsătură.

O filmare din ziua respectivă arată că băiatul, îmbrăcat în roșu, iese de la școală împreună cu colegii săi, iar apoi este surprins mergând liniștit către casă. Nici urmă de sânge sau de vreo agresiune.

Potrivit Activenews.ro, în primul rând, este important de precizat că băiatul în cauză nu era ortodox, ci penticostal, fapt cunoscut de profesor. Din cauză acest copil era printre puținii de altă credință, școala nu a organizat o oră de religie pentru ei, iar pentru a putea fi supravegheat era lăsat să stea la ora de religie ortodoxă, unde putea face ce dorea, atâta vreme cât nu deranja clasa.

Din acest motiv, acuzația că ar fi fost bătut pentru că profesorul „I-a obligat să se închine, să facă cruce și să spună mai multe recitale ortodoxe”, este lipsită de orice fundament. Mai mult, în timpul unei rugăciuni, băiatul în cauză a preferat să rostească măscări la adresa preotului, fiind lăsat în pace, chiar dacă ceilalți copii erau deranjați.

De altfel, pe tot parcursul orei, copilul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l șicana pe profesor: a încercat să-i pună piedică de mai multe ori, a vorbit urât față de el și colegii săi ortodocși, a ieșit la tablă împreună cu un verișor unde au jucat x și o, a vociferat. La toate acestea, reacțiile profesorului au fost dintre cele mai relaxate: s-a oferit să-l ducă acasă pe scandalagiu, dar aflând de la ceilalți copii că locuiește departe a renunțat, pentru că ar fi pierdut toată ora. Apoi i-a spus copilului că va vorbi cu părinții acestuia, replica copilului fiind : „Vorbește, că tata a mai bătut un învățător curând, chiar te rog!”.

În fața acestei amenințări voalate, profesorul a renunțat, așteptând să treacă ora. Momentul cel mai important s-a petrecut la finalul cursului: în pragul ușii, părintele i-a strigat „Să nu mai faci așa la mine la oră”, moment în care băiatul s-a oprit și a încercat să-l lovească pe profesor cu piciorul.
Atunci, cadrul didactic a avut o reacție de auto-apărare, luându-l pe copil de o ureche, trecându-l pragul pe hol. Și aici s-a încheiat totul.

Ca o dovadă, camerele de filmare de la ieșirea din școală îl surprind pe băiat ieșind liniștit din incintă, fără sânge și fără nimic. În continuare, camerele de supraveghere instalate la Primărie îl arată pe băiat stând de vorbă liniștit cu alt băiat.

4 thoughts on “Întorsătură în cazul preotului acuzat că a bătut un copil: Martorii infirmă acuzațiile, profesorul fiind cel agresat verbal. Imaginile surprinse de camerele video

  1. Un articol care incită la ură, se pune mare accent pe faptul că piticul este de altă religie și în așa zisul părinte este total nevinovat. Individul de profesie preot probabil ar trebui să se apere într-o manieră în care să nu aducă prejudicii diferitelor secte religioase, în definitiv el vorbește de iertare și iubire…ceea ce în cele mai multe cazuri nu se întâmplă la ei. Probabil în filmare fețele micuților trebuiau cenzurate….dar pt audiență ce nu se face?

  2. Individul de Aurelian este cel mai probabil ruda „copilasului” , cel care l-a invatat ce sa spuna presei fara sa-si ascunda „ochisorii inlacrimati”. Circari de cea mai joasa speta.

  3. Eram sigur ca preotul profesor nu ar fi facut asa ceva si nu are nici o vina. Dar stiu sigur ca spurcati si grozav de mincinosi sunt sectantantii si cu ura satanica fata de biserica ortodoxa. Sa fie trasi la raspundere pentru falsuri in declaratie!

  4. Cunosc pe preot pe fa miliarde acestuia ,nici o secundă nu l-am crezut în stare de așa ceva și de la început mi-am dat seama de făcătură.Dar cred că părintele are puterea să-i ierte dat fiind ca e postul mare.Atat ia dus mintea ce sa le faci!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *