O botoșăneancă pe podiumul unui festival muzical de tradiție. Copila a realizat la festival și un interviu cu o trupă celebră în România!

O botoșăneancă a urcat pe podiumul unui festival de muzică românească de tradiție din juriul căruia au făcut parte nume mari ale muzicii românești. Este vorba despre Karina Todireanu, în vârstă de 16 ani, elevă a Liceului de Arte Ștefan Luchian, care a primit premiul I în urma evoluției sale la Festivalul Florentin Delmar de la Focșani, aflat anul acesta la cea de-a 43-a ediție.

Din juriul concursului au făcut parte compozitorii Horia Moculescu, în calitate de președinte, Marius Țeicu, Viorel Gavrilă și Ovi Cernăuțeanu. Evenimentul s-a desfășrat în perioada 12 -13 decembrie. Karinaa cântat în concurs melodiile Mi-e dor compusă de Mihai Trăistariu și Dragă-mi este dragostea de la Aura Urziceanu.  Tânăra se pregătește muzical cu profesoara Anca Apetroaie de la Palatul copiilor din Iași.

Profitând de prezența sa în calitate de concurentă la acest festival, Karina Todireanu n-a uitat nici faptul că este membru al cercului de jurnalism și a realizat chiar la fața locului un interviu cu trupa Proconsul, prezentă la festival în recital. Interviul aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *