Ce drumuri județene vor fi prioritare anul viitor pentru modernizare!

lucrari drumuri, stiri, botosani, djdpPeste 50 de km de drumuri județene au fost modernizate anul acesta, iar anul viitor reprezentanții Consiliului Județean își doresc să modernizeze cam aceeași suprafață cu bani primiți de la Guvern.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a declarat că tot de anul viitor vor începe lucrările la drumul strategic de 106 kilometri, dar și lucrările prin proiectele PNDL.

like facebook, stiri, botosaniAnul acesta s-au turnat 51 km de covor asfaltic, în jur de 70 km de plombări. Sperăm că de la anul cele șase proiecte prin PNDL II să intre în execuție, inclusiv  drumul strategic. Anul acesta am beneficiat de un buget bun, nu suficient, bun, pentru partea de întreținerea a drumurilor județene. În funcție de ce buget vom primi la anul, vom continua parte din drumuri să le modernizăm iar parte să le întreținem cu covor asfaltic, pentru că este soluția mai bună, chiar dacă este mai subțire. Sperăm să primim banii necesari ca să putem să mai turnăm 50-60 km”,  a spus Costică Macaleți.

Prioritar anul viitor la covor asfaltic va fi drumul Flămânzi-Prăjeni până la limita cu județul Iași, dar și pe drumul Joldești-Tudora până la limita cu județul Suceava.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *