Cum va fi vremea în weekend

soare_printre_noriSfârșit de săptămâna cu vreme instabilă în județul Botoșani. Vineri, vremea se va răci și va deveni instabilă. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua. Ploile vor putea avea și caracter de aversă, local vor fi însoțite de fenomene electrice, iar pe spații restrânse vor fi condiții de grindină. Cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul se va orienta dinspre nord-vest și va prezenta intensificări. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 21 de grade, iar minimele vor coborî până spre 12 grade.

like facebookSâmbătă: Vremea va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros și local, îndeosebi în prima parte a zilei, va mai ploua. Pe spații restrânse cantitățile de apă mai pot fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat din nord-vest, cu posibile intensificări în prima parte a zilei. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 19 grade, iar minimele vor coborî până spre 9 grade.

Duminică: Vremea va fi, în general, instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții când local va ploua. Ploile vor putea avea și caracter de aversă, pe spații restrânse vor fi însoțite de fenomene electrice, iar izolat vor fi condiții de grindină. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat din sector predominant nordic. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 20 de grade, iar minimele vor coborî până spre 11 grade, potrivit Meteo Nord-Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *