Președintele PMP Botoșani îi cheamă pe foștii PDL-iști în partidul lui Băsescu. Ce reacție a avut Cătălin Flutur

radu judelePreședintele interimar al Partidului Mișcarea Populară Botoșani, Radu Judele, a lansat joi un apel către foștii membri ai PDL. El le-a sugerat acestora să plece din PNL și să revină în partidul lui Traian Băsescu. Judele a spus că el nu s-a regăsit în PNL și a decis să facă pasul către PMP.

like facebook, stiri, botosaniÎi aștept cu drag la PMP, de fapt o întoarcere către ideile de la care au plecat. Dacă au îndoieli și nu se regăsesc, îi aștept la partidul nou al președintelui Băsescu. Membri actuali PNL, care provin din PDL, sunt bine veniți în partidul nostru”, a spus Judele.

O poziție tranșantă vizavi de acest apel a avut-o fostul lider PNL, Cătălin Flutur. El a declarat că acest lucru s-ar fi întâmplat, poate, dacă PDL ar fi fost partidul lui Traian Băsescu.

Nu știu de ce să treacă foștii membri PDL la PMP. Asta în condițiile în care PDL ar fi fost partidul lui BăsescuVă aduceți aminte că în ultimii trei ani nu mai era partidul lui. Și-a luat adio la calorifer”, a menționat Flutur.

One thought on “Președintele PMP Botoșani îi cheamă pe foștii PDL-iști în partidul lui Băsescu. Ce reacție a avut Cătălin Flutur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *