Școală de vară pentru elevii botoșăneni. Ce activități cuprinde și până când se fac înscrierile!

scoala de varaÎn perioada 26 iunie – 31 august 2017, Școala Gimnazială ,,Grigore Antipa” , în parteneriat cu Asociația Little League Botoșani organizează pentru al doilea an consecutiv o școală de vară, sub sloganul ,,Jocurile copilăriei”. Copiii care se vor înscrie în acest program vor avea ocazia să pornească într-o călătorie printr- o lume fascinantă a jocurilor, diferită de cea virtuală, a internetului și a jocurilor pe calculator, tabletă sau smartphone.

like facebookProgramul este de opt ore pe zi, taxa de participare fiind de 25 de lei /zi de copil. În această taxă sunt incluse două mese principale. Atmosfera va fi una degajată, relaxantă, distractivă, iar copiii vor învăța foarte  multe lucruri noi interacționând unii cu ceilalți prin intermediul unor jocuri atractive și diversificate.

Persoanele interesate pot să își înscrie copiii inclusiv în această săptămână, contactând pe profesorul de învățământ primar Ababei Bianca la numărul de telefon 0758416089.

”Vă așteptăm cu mare drag să explorați o alternativă binefăcătoare de petrecere a timpului liber, desfășurată într-un mediu cald și prietenos! ”, se precizează într-un comunicat de presă al Școlii ”Grigore Antipa”.

 

 

 

One thought on “Școală de vară pentru elevii botoșăneni. Ce activități cuprinde și până când se fac înscrierile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *