FOTO Accident la Leorda! O tânără de 19 ani care se afla într-un BMW a fost rănită

accident leorda - politie - botosaniO tânără de 19 ani a fost rănită într-un accident rutier care a avut loc, marți după-amiază, pe drumul național Botoșani- Dorohoi.

Ea se afla într-un BMW condus de un prieten de-al său în vârstă tot de 19 ani, iar pe raza localității Leorda au intrat într-o autoutilitară Școala care se deplasa în același sens cu el.

like facebookAccidentul a avut loc în care șoferul BMW-ului, Răzvan M, ar fi încercat să facă o depășire. Când a încercat să depășească și-a dat seama că din sens opus vine o mașină și a încercat să reintre pe bandă, însă a lovit mașina Școala și apoi a părăsit partea carosabilă.

Tânăra de 19 ani care se afla pe scaunul din dreapta a fost transportată la spital

10 thoughts on “FOTO Accident la Leorda! O tânără de 19 ani care se afla într-un BMW a fost rănită

  1. si ce BMW…unul la pret de bicicleta de bazar.:))) Al naibii Bmw-urile astea,se „lipesc” rau de tot la accidente. Cand ai 19 ani si n-ai o chifla in mate,dar ai BMW aruncat de neamt la gunoi si tu te crezi zmeu,se-ntampla…ce sa-i faci…

  2. Domnisoara de 19 ani, ia-l de barbat, acuma repede ! A dovedit ca-l duce mintea, e puternic, e si sofer deosebit. Nu rata ocazia, ca-l fura altele.

    1. KKK, gândeşte-te bine înainte să spui ceva.
      Acel şofer a evitat un accident frontal în primul rând , apoi accidentul cu fierul masiv ce-l poţi observa în imagine, cu frâna bruscă, in derapaj să reacţionezi aşa, totuşi, a fost stăpân pe sine chiar dacă a greşit. Dacă ar fi încercat să restabilească maşina pe partea carosabilă, s-ar fi dus direct în căcatul ăla şi avea două posibilităţi: ori intra în el, ca urmare împingea motorul şi le amputa picioarele celor din faţă ori se răsturna din cauza.
      Şi-a băgat p***-n el fier şi s-a gândit la viaţa fetei mai mult decât al lui.

  3. Kkk nu fi retardat.Fiecare greşim,chiar dacă băiatul a provocat accidentul nu trebuie să va lefați de această fată.Este una deosebită pentru mine.Sa de.a dumnezeu să se însănătoşeasca cât mai curând.

    1. Buna ziua ! O cunoasteti pe fata implicata in accident ? are dreptul la decontarea integrala a cheltuieliilor spitalicesti plus alte daune luate de la asigurator !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *