Percheziţii cu mascaţii pentru destructurarea unei reţele de escroci prin metoda „accidentul”

mascati-perchezitii-noapte-300x336-268x300Poliţiştii au efectuat, sâmbătă, mai multe percheziţii pentru destructurarea unei reţele de escroci prin metoda „accidentul”. Acţiunea a fost desfăşurată de poliţiştii ieşeni sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. Au fost efectuate trei percheziţii, două în Penitenciarul Iaşi şi una în judeţul Botoşani.

În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 3 laptopuri, 5 telefoane mobile, 59 de cartele telefonice, înscrisuri şi dispozitive improvizate de încărcare a telefoanelor mobile. Prejudiciul cauzat este de peste 63.000 lei.

Potrivit anchetatorilor, doi bărbaţi, de 27 ani, respectiv de 31 ani, ambii aflaţi în Penitenciarul Iaşi sunt bănuiţi, fiecare de comiterea a 5 infractiuni de înşelăciune şi 11 infracţiuni de tentativă la înşelăciune. Totodată,  o femeie de 27 ani, arestată la domiciliu, este bănuită de  comiterea a 3 infracţiuni deînşelăciune.

like facebookDe asemenea, un bărbat de 38 ani (aflat în Penitenciarul Iaşi) şi o femeie de 23 ani sunt bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de complicitate la înşelăciune.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *