Ministrul Dialogului Social a avut parte de o întâmplare inedită în vizita la Botoșani

gabriel petrea ministru dialog socialMinistrul Dialogului Social, Gabriel Petrea, a avut parte recent, într-o deplasare guvernamentală, la Botoșani, de o întâmplare inedită. A observat cum o tânără își pierduse banii pe stradă, i-a recuperat și i-a înmânat, fără ca aceasta să știe că cel care a făcut gestul este ministru în Guvern.

Petrea a declarat pentru Libertatea că, aflându-se la Botoșani, într-o zi, și mergând cu mașina, a observat cum unei tinere a început să îi cadă banii din buzunar.

În timp ce domnișoara trecea pe trecerea de pietoni, am observat că în urma ei au rămas mai mulți bani. Am oprit mașina pe avarii, am strâns banii aflați pe jos și am fugit după ea să îi dau”, a povestit ministrul din Cabinetul Grindeanu.

like facebookEl afirmă că gestul său este unul normal, și că oricine altcineva ar fi făcut același lucru, dacă era în locul lui.

Petrea a mai spus că a primit mulțumiri de la tânăra care era însoțită de o prietenă. Întrebat dacă tânăra și-a dat seama că este ministru, el a spus: ”Nu cred că m-a recunoscut. Nu sunt atât de important”, a glumit Petrea.

Gabriel Petrea este ministrul pentru Dialog Social din Cabinetul Grindeanu. Are 33 de ani și a fost liderul Tineretului PSD, fiind primul candidat pe lista PSD de la Camera Deputaților, pe București, la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Este absolvent al Colegiului Naţional “Unirea” Focşani, pe care l-a frecventat în perioada 1999 – 2003. A absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare Bucureşti, Universitatea Politehnica Bucureşti.

Are un doctorat în Management Organizaţional obţinut la Universitatea Politehnică din Bucureşti. Din 2012 a fost viceprimar al Primăriei Sectorului 6, funcţie din care a demisionat pe 16 noiembrie 2015.

Sursa: Libertatea

One thought on “Ministrul Dialogului Social a avut parte de o întâmplare inedită în vizita la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *