Scandal în Orange Shop! Un bărbat beat cu cuțitul la el a amenințat angajații magazinului

agresor-jandarmi-arestatUn bărbat în vârstă de 36 de ani a făcut, miercuri, un scandal montru într-un magazin de telefonie mobilă al Orange din Centrul Vechi al municipiului Botoșani. Acesta era băut bine și a amenințat angajații magazinului cu acte de violență.

Primii care au intervenit au fost agenții unei firme de pază procedând la evacuarea scandalagiului din magazin și au solicitat ulterior intervenția unui echipaj de jandarmi.

like facebookLa controlul corporal efectuat de oamenii legii, asupra sa a fost găsit un cuțit cu lungimea lamei de 25 de centimetri , care a fost ridicat în vederea confiscării.

Pentru că avea un comportament agresiv, jandarmii l-au încătușat și dus la sediul Jandarmeriei. Ulterior, a fost necesară transportarea acestuia la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Mavromati, pentru că la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani bărbatul a continuat cu injuriile și amenințările, refuzând sub orice formă cooperarea pentru stabilirea situației de fapt.

Nici personalul medical nu a scăpat de injurii, fapt care a determinat internarea acestuia la Secția de Psihiatrie și sancționarea cu amendă contravențională în valoare de 2000 de lei.

Nu este pentru prima dată când jandarmii au avut ,,de furcă” cu acest individ, în decursul ultimilor ani fiind sancționat în repetate rânduri pentru încălcarea legii privind faptele de tulburare a ordinii și liniștii publice.

 

One thought on “Scandal în Orange Shop! Un bărbat beat cu cuțitul la el a amenințat angajații magazinului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *