Doi adolescenţi au omorât un om. Ce au păţit!

bataie in barDoi tineri au fost condamnaţi, marţi, de judecătorii Tribunalului Botoşani la doar o măsură educativă, după ce au omorât un om în bătaie.

Vlad Ionuţ Postolachi şi Petru Ioan Apetroae au primit măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de şase luni. În această perioadă nu au voie să se întâlnească, să comunice şi să intre în baruri. De asemenea, părinţii lor au fost puşi să îi plătească soţiei bărbatului decedat 15.000 de lei.

like facebookCei doi au fost acuzaţi de lovituri cauzatoare de moarte, după ce în luna mai 2016, au bătut un consătean, din satul Bodeasa orşul Săveni, iar la câteva zile bărbatul a decedat.

 

2 thoughts on “Doi adolescenţi au omorât un om. Ce au păţit!

  1. Acesti baieti sunt la barul din sat in fiecare seara impreuna. Oare ce poate fi in sufletul unei mame care isi gaseste copilul mort in a treia zi de Paste la cateva sute de metri de casa ei??? Ce pedeapsa poate fi asta…6 luni de reeducare cand ei se cred mafiotii satului??? Acesti baieti l au batut si abandonat in strada, nu a decedat la cate zile. Stire putin eronata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *