Marţea neagră: KWJ, andropauza liberală și himenoplastia social-democrată

Dumitru Toni MonacuDezechilibrul politic consemnat la alegerile din 11 decembrie a condus la constiparea multor minți, atât din dreapta cât și din stânga eșichierului politic. Din acest motiv le recomand tuturor să folosească pe post de diuretic ideile din aceste rânduri care, dacă vor fi administrate pe cale mentală, în mod sigur vor contribui la o creștere consistentă a tranzitului neuronal. Să le luăm pe rând.

Dreapta.

Colapsul liberal își are, fără niciun dubiu originea în deciziile catastrofale, luate … pas cu pas dar hotărât, de președintele Johannis, omul care pur și simplu a pus lespedea peste un liberalism aflat în metastază. Dacă în 2014 am visat la un al doilea … Carol I, astăzi mi-am crtistalizat ideea că nemții sunt doar acei oameni născuți și școliți în Germania și nicidecum cei trăitori prin Hermannstadt sau cei … modificați genetic! Prima eroare a președintelui a fost în 2015 când, în loc să-i lase pe  social-democrați să pășească în golul prăpastiei, le-a construit un pod  … ”tehnocrat”, salvându-le astfel fundul de la o zdrobire sigură de macadamul străzii. Apoi, a asistat pasiv la o … regulare (tot tehnocrată!) a țării cu sculele pesediștilor, neclintiți niciunul de pe posturile cheie pe care le ocupau. Și în sfârșit, cireașa de pe tort, a ”hirotonisit”-o pe Alinutza să păstorească o turmă divizată serios de acea găselniță managerială perdantă numită ”bicefalism”. Toate aceste erori, coroborate cu cele de la nivelul fiecărui județ au condus la o impotență electorală acută,  numită mai pe înțelesul tuturor, andropauza liberală.

Stânga.

În ultimele zile am văzut mulți social-democrați îmbătați de carcaletele electoral șprițuit cu aroganță și preaplin de sine. Lor, celor turmentați cu  șnapsul întreit cu apă de votul celor douăzeci de  procente  de români, le reamintesc că erorile gogomane ale liberalilor le-au băgat în rucsac gamela cu voturi și nicidecum performanțele lor în materie de guvernare care ne-au plasat de-a lungul și de-a … latul anilor pe același loc de la coada cozilor Europei! Exaltaților din PSD care au uitat că au guvernat legislaturi întregi o țară căreia i-au furat și chitucii le recomand să renunțe la operația de himenoplastie pentru că, în niciun caz, nu sunt fecioarele care se dau acum când sunt călări-călări pe situație (situație vremelnică, desigur!). Au contribuit și ei, în egală măsură cu galbenii, portocaliii și celelalte culori sau etnii la prăbușirea unei țări binecuvântată de Dumnezeu cu de toate în afară de conducători patrioți, drepți și cinstiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *