FOTO! Autoturism confiscat la frontieră. Unde erau dosite țigările de contrabandă!

img4În data de 3 decembrie, în jurul orei 08.40 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul ucrainean Todor C., în vârstă de 54 ani, conducând un autoturism marca Honda, înmatriculat în Ucraina. Acesta era însoţit de cetăţeanul ucrainean Andrii C., în vârstă de 28 de ani.

like facebookPentru valorificarea unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

tigari bordÎn urma controlului efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un locaş special amenajat în bordul autoturismului 9.860 ţigarete, marca Rothmans, cu timbru de acciză Ucraina.

Cei doi cetățeni au fost amendați cu câte 5.000 lei fiecare, iar autoturismul marca Honda, în valoare de 18.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării. De asemenea, țigările au fost confiscate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *