Anunț Nova Apaserv! Tarife noi la apă și canalizare, de la 1 noiembrie

robinet fara apa (1)De la 1 noiembrie 2016, utilizatorii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare-epurare vor plăti 3,56 lei/ metru cub, față de 3,52 lei/mc cât se practica până la această majorare , deci mai mult cu 0,04 lei/mc, în timp ce pentru serviciul de canalizare-epurare tariful va creste  de la 2,55 lei/mc la 2,59 lei/ metru cub, respectiv mai mult cu  0,04lei /mc.(1 mc = 1000 litri)

like facebookCreșterile de preț și tarif se datorează obligațiilor și condiționalităților asumate de operator prin Contractul cu finanțare externă și Contractul de credit BERD , încheiate pentru reazlizarea noilor investițiilor în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare.

Societatea Nova Apaserv Botoșani  aduce la cunoștința utilizatorilor serviciilor publice de alimentare cu apă potabilă  şi de canalizare-epurare noile prețuri și tarife unice  la apă și canalizare-epurare  aplicate începând cu data  01 noiembrie 2016,  aprobate de  Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC) prin Avizul nr. 421623/26.10.2016.

 

Denumire serviciu

Preţ/Tarif Unic

pentru toate categoriile de utilizatori

lei/mc

(fără T.V.A.)

Preţ/Tarif Unic

pentru toate categoriile de utilizatori

lei/mc

(cu T.V.A.)

Apă potabilă produsă, transportată și distribuită pentru întreaga arie de operare a S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani. 3,56 3,88
Canalizare-epurare pentru întreaga arie de operare a  S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani. 2,59 3,11

Notă: Cota de TVA pentru apa potabilă este de 9%, iar canalizare-epurare este de 20%.

Prețurile/tarifele sunt valabile pentru toate localitățile în care S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani prestează servicii publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare-epurare.

 

2 thoughts on “Anunț Nova Apaserv! Tarife noi la apă și canalizare, de la 1 noiembrie

  1. Catre Presedintele Consiliului Judetean Botosani
    Domnule Presedinte,
    Cetatenii municipiului si ai judetului Botosani de prea multe ori au inghitit tot felul de motive pentru scumpirea pretului apei si a tarifului la canalizare.In ultimii 5 ani mereu ni se spune ca majorarea este o conditionalitate impusa de contractul ( contractele) de modernizare a instalatiilor de apa. Eu cred ca a ajuns cutitul la os. Noi stim ca aceste ,,conditionalitati” nu fac referire doar la majorarea succesiva a pretului si tarifului, ci si la ponderareea cresterilor prin beneficiile aduse de modernizare
    (scaderea consumului de energie electrica, micsorarea pierderilor din retea,
    automatizarea unor operatiuni,etc) Nu am vazut niciodata in ultimii 10 ani pe cineva de la Apa sa ne spuna si asemenea lucruri. Va rog sa puneti ordine la aceasta intreprindere mincatoare de bani din bugetele noastre prapadite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *