Gheorghe Sorescu: Familia mi-a cerut să mă retrag total din politică

gheorghe sorescu catalin flutur la votPreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, se va întoarce la Corpul Experților Contabili şi Contabililor Autorizați din România(CECCAR), acolo unde a lucrat înainte de a fi vicepreședinte, respectiv președinte de Consiliu Județean. El a declarat că rezultatul obținut de PNL la nivelul județului Botoșani este mulțumitor, fiind peste cel de la nivel național, însă crede că PNL putea câștiga și Consiliul Județean.

like-facebookEste voința electoratului din Botoșani. Asta au voit și cred că au luat cea mai înțeleaptă decizie. Prezența la vot nu este mulțumitoare. Avem un rezultat care ne mulțumește. Vom analiza și noi la nivelul partidului să vedem ce s-a întâmplat. Cred că puteam câștiga. Am înțeles că sunt foarte multe voturi anulate, la CJ, în jur de 10%. Este diferența care ne poziționează între noi și PSD”, a spus Sorescu.

El a afirmat că va continua activitatea în Consiliul Județean de pe poziția de consilier, iar pe viitor ia în calcul și o retragere din viața politică.

Iau în calcul orice fel de variantă. Familia mi-a cerut să mă retrag total din politică. Eu sunt pe lista de consilieri, mi-am asumat tot ceea ce am făcut și mi se pare corect ca cel puțin o perioadă să fiu prezent în Consiliul Județean ca să mă asigur că se vor duce mai departe proiectele pe care le-am gândit pentru Botoșani. Lăsăm investițiile, lucrurile trebuiesc continuate și ar fi păcat”, a mai spus președintele CJ.

În urma alegerilor de duminică, PSD a adunat cele mai multe voturi la Consiliul Județean, iar cel care îi va lua locul lui Sorescu este Costică Macaleți.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *