Cum este răsfățată Andreea Bălan de iubitul botoșănean

Andreea Balan la Ipotesti - BotosaniAndreea Bălan, însărcinată în patru luni deja, este, în aceste momente, răsfățată, toți cei din jurul ei încercând să îi facă zilele cât mai senine și să o ferească de stress. Iar Gorge Burcea, pare-se, face și el toate eforturile în această direcție, scrie Spy News.

În această perioadă, Andreea Bălan, fiind însărcinată, încearcă să se streseze cât mai puțin și, evident, să își trăiască la maximum momentele fericite pe care le simte. Așa că vedeta face tot ce îi stă în ăutință să se odihnească cât mai mult. Dar, pe lângă acest lucru, talentata artistă are parte și de tot sprijinul celor din jur, iar George, iubitul ei, este extrem de atent să îi aducă zâmbetul pe buze cât poate de des.

like facebookDin acest motiv, actorul face tot ce îi stă în putință ca, de fiecare dată când ajunge acasă, să se ”prezinte” în fața Andreei Bălan cu un braț plin de flori.

În altă ordine de idei, chiar dacă este însărcinată, Andreea Bălan nu se gândește în această perioadă la măritiș, ea fiind convinsă că nu este necesar să se căsătorească până va veni pe lume copilul pe care îl va avea cu George.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *