Un primar din județ cere mai mulți polițiști în comună

masina de politie ruralaPrimarul unei comune din județul Botoșani se plânge de numărul mic de agenți de poliție care trebuie să asigure ordinea în comunitatea sa.  Ilie Ivanache, primarul comunei Ungureni, susține că în comuna Ungureni erau pe vremea comunismului, dar și după Revoluție în jur de șapte-opt posturi la poliție, însă acum sunt doar patru posturi. El a solicitat în ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică suplimentarea numărului de polițiști în comună.

like facebookAcum două-trei săptămâni aveam un singur agent la Poliția Ungureni, comună cu 12 sate. Unul detașat la Vorniceni, șeful de post era în spital, un alt agent nu știu unde și m-am descurcat foarte greu. Dacă pe viitor vor fi mai mulți polițiști, să mărească numărul. Sunt comune cu două-trei sate care au trei agenți. Sunt probleme și la noi”, a precizat primarul comunei Ungureni.

primar ungureni ilie ivanacheAdjunctul Inspectoratului de Poliție Județean, Viorel Șerbănoiu, a spus că urmează să fie angajați agenți de poliție din sursă externă în perioada imediat următoare, fiind disponibile 51 de posturi de agenți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *