FOTO O botoşăneancă i-a impresionat pe japonezi cu o expoziţie de picturi şi sculpturi de ouă

oua incondeiateO botoşăneancă a reuşit să impresioneze japonezii cu tradiţiile româneşti. Cristina Prisacariu ce este stabilită de 15 ani în oraşul Toyohashi a organizat o expoziţie galeria de artă Gallery Sincerite.

La manifestare au luat parte ambasadorul României, Radu Şerban, primarul oraşului Toyohashi, Koichi Sahara, primarul oraşului Toyokawa, Minoru Yamawaki precum şi părinţii Cristinei ce au mers special în Japonia pentru acest eveniment. Expoziţia se desfăşoară în perioada 10-26 aprilie.

„Am văzut oameni plângând de emoție, oameni rămași fără cuvinte, fascinați de lucrurile pe care le-au găsit acolo. Știu, poate părea că exagerez dar… cei care au fost acolo mă înțeleg. ​Iar pe cei care nu au fost îi invit să descopere în imaginile de mai jos un colț de rai românesc creat de o artistă româncă”, a povestit Daniel Alexandru Bereş, un alt român stabilit în Japonia şi cel care a publicat fotografiile de la expoziţie.

like facebookExpoziţia a cuprins 22 de creaţii, începând de la ouă încondeiate până la sculpturi în coajă de ou sau picturi în ulei. Timpul de execuţie a acestor lucrări a durat şase ani.

oua incondeiate9oua incondeiate8oua incondeiate10oua incondeiate6oua incondeiate7oua incondeiate5oua incondeiate4oua incondeiate3oua incondeiate2oua incondeiate1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *