Sondaj PNL! Cătălin Flutur are 15 procente în fața lui Ovidiu Portariuc


sondaj PNL- Botosani
Cătălin Flutur, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Botoşani, conduce detaşat, cu un procent de 39%, în clasamentul încrederii electoratului, potrivit unui sondaj al liberalilor făcut public luni. Flutur este urmat la mare distanţă de Ovidiu Portariuc, candidatul PSD, cu un procent de 26%.

like facebookŞi în privinţa intenţiilor de vot, clasamentul este condus tot de candidatul Catălin Flutur, de la PNL, cu un procent de 39,60%, fiind secondat, de asemeni la mare distanţă, de Ovidiu Portariuc, candidatul PSD, cu un procent de 24,80%.

sondaj PNL- BotosaniTotodată, sondajul a măsurat şi distribuţia voturilor fiecărui candidat, în funcţie de nivelul de şcolaritate al votanţilor. Cătălin Flutur este candidatul favorit al votanţilor cu studii liceale, postliceale sau universitare, pe când Ovidiu Portariuc este preferat în special de categoriile de votanţi cu cel mult zece clase absolvite.

Sondajul a fost comandat de PNL şi a fost realizat în perioada 04-12 ianuarie 2016, pe un eşantion de 806 persoane, cu o marjă de eroare calculată de ±3,4%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *