Misiuni ale jandarmilor botoșăneni în weekend

Jandarmi - misiune de mentinere a O.P. - 20.01.2016 020 (1)Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura măsurile de ordine publică, la sfârșitul acestei săptămâni, cu ocazia sărbătoririi Învierii Domnului de către credincioșii catolici, la biserica romano-catolică Sfântul Ioan Botezătorul din municipiul Botoșani, precum și la ,,Marșul pentru viață” , organizat în data de 26 martie de Asociația Tineretului Ortodox Român în municipiul Botoșani și orașele Darabani, Săveni și Bucecea.

like facebookJandarmii vor acționa în mediul urban și rural, prin patrule de jandarmi sau în cooperare cu polițiști din I.P.J.Botoșani, pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea infracțiunilor stradale.

Recomandăm persoanelor care vor lua parte la manifestările publice organizate în această perioadă să respecte măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine și să apeleze în cel mai scurt timp la forţele de ordine, în mod direct sau prin numărul unic de urgenţă 112, pentru a sesiza faptele care afectează ordinea şi liniştea publică sau fapte de natură penală, în vederea luării măsurilor legale care se impun, potrivit unui comunicat al IJJ.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *