Vezi ce a spus Florin Ţurcanu în faţa procurorilor DNA!

Turcanu la iesirea de la DNA SuceavaFlorin Ţurcanu a ajuns relaxat, marţi, la DNA fapt confirmat şi de declaraţiile date presei la părăsirea casei socrului său. A invocat că este o procedură legală utilizată de anchetatori şi el va lămuri toate aspecte. Ajuns la sediul DNA Suceava Ţurcanu şi-a schimbat strategia. Dacă până acum refuza să dea declaraţii în faţa procurirlor, acum a dat o declaraţie.

A negat acuzaţiile ce i se aduc, însă când anchetatorii i-au pus în faţă probele şi-a schimbat atitudinea. Acesta a spus, prin intermediul avocaţilor, că se gândeşte la o proziţie procesuală, semn că ar putea colabora în cadrul anchetei pentru a beneficia de o reducere a eventualei pedepse.

like facebookTotuşi a cerut clemenţă procurorilor în ceea ce priveşte măsurile preventive ce vor fi luate. Având în vedere reţinerea şi propunerea pentru arestarea preventivă, se pare că procurorii nu au ascultat rugăminţile fostului şef al judeţului.

De cealaltă parte, omul de afaceri Marcel Bârsan a colaborat cu anchetatorii denunţându-l pe Florin Ţurcanu. Poziţia sinceră a acestuia l-a scăpat de măsuri preventive.

La acest denunţ se mai adaugă şi declaraţiile martorilor din dosar.

Procurorii urmează să îl prezinte instanţei pentru propunere de arestare preventivă.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, reţinut de procurorii DNA

 

 

 

One thought on “Vezi ce a spus Florin Ţurcanu în faţa procurorilor DNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *