Vezi ce filme vor rula la Cine Grand în perioada 13-19 noiembrie!

Fb 13-19.11.2015Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 13-19 noiembrie. Iubitorii de film au de ales între 19 producţii, animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

like facebookThe Hunger Games mockingjay part 2 este vedeta săptămânii. În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow.

Devine evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania în Panem, aşa că un commando condus de Katniss are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârşi fără victime.

By the Sea îi aduce pe marile ecrane pe Brad Pitt şi Jolie Pitt. Povestea unui scriitor american, Roland (Pitt), și a soției sale, Vanessa (Jolie Pitt), care ajung într-o stațiune pitorescă și liniștită din anii ’70, aflată la malul mării, într-un moment de criză a mariajului lor. Pe măsură ce își petrec timpul cu alți turiști veniți acolo în vacanță, printre care proaspăt căsătoriții Lea (Laurent) și François (Poupaud), dar și cu localnici precum Michel (Arestrup) și Patrice (Bohringer), cei doi încep să se confrunte cu probleme care mocneau demult în viața lor de cuplu

James Bond îşi continuă aventura la Cine Grand. Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *