Tânăr prins beat criţă la volan. Vezi cât a înregistrat etilotestul!

etilotest politistUn tânăr, de 23 de ani, a fost prins de poliţişti conducând băut. M.A, de 23 de ani, din Iaşi a fost oprit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în oraşul Flămânzi. După ce l-au testat cu etilotestul a reeşit o concentraţie de 1,31 mg/alcool pur în aerul expirat.

like facebookDuminică dimineaţă poliţiştii au găsit un alt şofer beat. Au oprit o maşină pe strada I.C Brătianu din municipiul Botoşani, iar după testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,53 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

„Celor doi conducătorui auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, urmând să fie propuse soluţii procedurale”, se arată într-un comunicat al IPJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *