Chinezii vor să construiască locuințe la Botoșani. Vezi detalii!

santier constructiiReprezentanții Primăriei Botoșani vor primi, săptămâna aceasta, vizita unei delegații din China. O companie chineză s-a arătat interesată să construiască locuințe ieftine pentru tinerii din Botoșani. Primarul Ovidiu Portariuc a spus că delegația va efectua și o vizită pe terenurile armatei, acolo unde ar putea fi ridicate acestea.  Chinezii sunt interesați să facă minim 1000 de locuințe în municipiul Botoșani.

like facebookMiercuri sau joi vom primi vizita unei delegații a unei companii chineze interesată în a construi locuințe pentru tineri, la Botoșani. Vom vizita împreună amplasamentul de pe Șoseaua Iașiului, acolo unde, dacă vor fi interesați, putem dezvolta într-o zonă a cartierului locuințe ANL, acolo unde a început proiectul, și pe celălalt platou de aproximativ 7-8 hectare construibil se poate discuta de acest proiect„, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

El spune că municipalitatea ar urma să pună la dispoziția companiei terenul pentru construcția locuințelor iar ulterior cei interesați să le cumpere de la dezvoltator.

Proiectul prevede construcția de locuințe finanțate de către compania chineză pe o perioadă de 20-25 de ani, cu un avans minim de 5-10%. Vom afla mai multe amănunte în urma întâlnirii de miercuri.  Locuințele construite de această companie sunt pentru vânzare„, a adăugat Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *