Vezi calendarul de desfășurare a concursului organizat de IȘJ pentru suplinitorii calificați și necalificați!

Inspectoratul Scolar Botosani isj (2)Inspectoratul Școlar Județean a publicat calendarul de desfășurare a testării suplinitorilor calificați și necalificați în vederea ocupării posturilor vacante din învățământul botoșănean. Astfel, pe 1 și 2 septembrie, se depun dosarele de înscriere pentru suplinitorii necalificați. Desfășurarea probei scrise are loc pe 3 septembrie, iar interviul pe 3 și 4 septembrie.

like facebookPe 7 septembrie se afișează rezultatele, iar pe 7 și 8 septembrie are loc depunerea contestațiilor și rezolvarea acestora.

Pentru suplinitorii calificați, înscrierea are loc tot pe 1 și 2 septembrie, pe 3 septembrie se susțin probele practice, iar pe 4 septembrie are loc proba scrisă. Între 4 și 7 septembrie vor fi corectate lucrările, iar afișarea rezultatelor are loc pe 7 septembrie. Depunerea contestațiilor și analizarea acestora are loc între 7 și 8 septembrie.

Concursurile vor avea loc la Școala 10 Botoșani. Reprezentanții IȘJ susțin că la această dată mai sunt vacante în jur de 150 de posturi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *