Firma Conrec pierde contractul cu municipalitatea pe reparații străzi. Vezi cine a câștigat licitația!

lucrari reparatii straziTrei firme din Botoșani s-au înscris la licitaţia privind activitatea de întreţinere şi reparaţii străzi din municipiul Botoşani, iar cea desemnată câștigătoare este Tehnic Asist. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că, potrivit raportului comisiei de licitație, societatea Tehnic Asist a venit cu cea mai mică ofertă, 13 milioane lei.

În următoarele zile, dacă nu există niciun fel de probleme vizavi de aprecierile făcute de comisia de licitații, va fi anunțat câștigătorul. La o primă vedere se pare că câștigătorul este Tehnic Asist. Municipalitatea va face o economie de aproape 90 miliarde lei vechi la acest contract, sumă nemaiîntâlnită până acum în istoria licitațiilor din municipiul Botoșani, să realizeze o asemenea economie la un contract. Au fost economii de 5-10, maxim 20%, dar să realizeze economii de 40-45% din suma propusă inițial…Asta arată că vom realiza un număr dublu de străzi cu aceeași sumă”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

like facebookTehnic Asist a venit cu o ofertă de 13 milioane de lei, Transporturi Auto cu 14,95 milioane, iar Conrec cu 15,95 milioane. Firma Conrec se ocupă de întreținerea străzilor din Botoșani de mai bine de 15 ani.

Contractul se va derula pe o perioadă de patru ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *