Valeriu Iftime: Poate şi eu greşesc când tot spun că suntem o echipă bună

valeriu iftime fc botosaniValeriu Iftime s-a arătat dezamăgit după înfrângerea suferită de FC Botoşani împotriva Stelei.

like facebookOficialul a menţionat după joc că echipa gazdă nu a jucat fotbal, iar unii jucători au intrat cu trac.

Acesta s-a declarat surprins de titluarizarea lui Şvihci, dar s-a arătat şi dezamăgit că mijlocaşul şi-a pierdut repede suflul, în ciuda vârstei fragede. În final a lăudat Steaua spunând că nu are adversar în liga I, iar cele două înfrângeri suferite sunt întâmplătoare.

„Sunt supărat pentru că nu am jucat fotbal. Nu am jucat la nivelul Stelei. Am fost o echipă de mijlocul clasamentului care nu se poate lua la luptă cu Steaua. Steaua a fost mai bună decât noi. Mai fotbalişti, mai şmecheri. Ruperea de ritm a făcut-o Sânmărtean. Noi am avut câţiva pe care tracul i-a doborât. Leo a încercat cu un copil(n.r. Şvichi) care are tupeu, talent dar nu prea a jucat până acum. Nici Martinus nu poate să zburde pe lângă fundaşii stelişti. Când joci cu Steaua trebuie să fii 200%. Steaua bate orice echipă din România iar acum după un insucces în Danemarca au venit să-şi lingă rănile. Cele două înfrângeri sunt pur întâmplătoare. Cu Târgu Mureş i-au bătut arbitrii, iar cu Ceahlăul şi dacă sunt treziţi din somn, la orice oră, îi bat. Poate şi eu am greşit când tot spun că suntem o echipă bună. Şvichi este un fotbalist care poate mult mai mult. După 30 de minute nu mai avea aceeaşi… La 18 ani trebuie să alergi de să rupi. Croitoru a alegat mult mai mult decât Şvichi şi chiar am să mă uit pe statistici. Are calităţi şi depinde de el cum se pregăteşte. Azi am văzut o echipă mai solidă, care ştie ce vrea şi care îşi ia foarte în serios rolul”, a declarat Valeriu Iftime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *