Florin Acsinte: Ne dorim ca cine vine pe Stadionul Municipal să plece învins

florin acsinte fc botosaniCăpitanul FC Botoşani este încrezător înaintea partidei cu CFR Cluj şi afirmă că echipa locală poate învinge în meciul de sâmbătă.

Florin Acsinte a menţionat că este conştient de forţa CFR, însă el şi colegii săi trebuie să aibă o atitudine bună şi o agresivitate în teren, lucruri care vor împinge echipa spre victorie.

like facebook„Va fi un meci foarte dificil având în vedere că jucăm cu echipa depe locul doi. Personal cred că CFR Cluj merită locul pe care îl ocupă în clasament , nu au anjuns întâmplător acolo, au arătat un fotbal plăcut, au avut evoluţii bune, însă sperăm ca noi să ne impunem în faţa lor. Avem forţa de a câştiga şi sunt convins că o vom face doar dacă vom avea mai multă atitudine decât am avut la meciul cu Craiova. E adevărat că ei au doar o înfrângere în deplasare, însă pe noi nu ne interesează acest aspect. Noi ne dorim ca cine vine aici să plece învins. Trebuie să fim agresivi, mult mai agresivi pentru că CFR-ul este o echipă mult mai bună decât Rapidul sau Craiova. Trebuie să avem atitudine mult mai mare pentru a câştiga”, a declarat Florin Acsinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *