Un candidat la prezidenţiale nu a luat niciun vot în 29 de comune din Botoşani

vot prezidentialeUn candidat la alegerile prezidenţiale a reuşit marea performanţă de a nu obţine nici măcar un vot în nu mai puţin de 29 de comune din Botoşani. Este vorba de Mirel Mircea Amariţei, de la Pro Demo, care a avut şi cel mai slab rezultat în judeţ, atrăgând doar 165 de voturi, adică doar 0,09% din voturile electoratului.

Amariţei nu a primit nici măcar un vot în oraşul Ştefăneşti şi în comunele Avrămeni, Blândeşti, Brăeşti, Broscăuţi, Călăraşi, Conceşti, Coşula, Dersca, Drăguşeni, Hăneşti, Hlipiceni, Ibăneşti, Leorda, Lozna, Mihălăşeni, Mileanca, Mitoc, Păltiniş, Pomârla, Prăjeni, Răuseni, Ripiceni, Româneşti, Santa Mare, Suliţa, Todireni, Văculeşti, Viişoara,

like facebookUn alt candidat, Zsolt Szilagyi a trecut neobservat la Brăeşti, Cândeşti, Dimăcheni, Hilişeu Horia, Leorda, Lozna, Pomârla, Prăjeni, Răuseni, Româneşti, Văculeşti, Vlădeni, acumulând la nivel judeţean doar 245 de voturi.

Surprinzător, şi fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar,  s-a aflat în situaţia de a nu a primi niciun vot la Călăraşi, Conceşti, Corlăteni, Dimăcheni, Durneşti. El a strâns la Botoşani doar 713 voturi, adică 0,40%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *