O botoşăneancă a rupt scena la un festival de teatru, muzică şi dans aducând trofeul la Botoşani. Vezi despre cine este vorba!

ana maria bucsaO botoşăneancă a câștigat trofeul la unul dintre cele mai dificile festivaluri de muzică, teatru şi dans, care are loc în ţară la ora aceasta.

Dificil, deoarece festivalul înglobează mai multe secţiuni respectiv Muzică, Teatru, Dans, iar concurentul care câștigă trofeul la toate cele trei secțiuni, primeşte și trofeul cel mare.

Dacă în weekendul care tocmai s-a încheiat, botoșăneanca Ana Maria Bucșă a câștigat locul I la secțiunile Teatru și Dans, în urmă cu o săptămână, tot ea a rupt scena convigând juriul că merita trofeul secțiunii Muzică, de altfel Ana Maria este cunoscută pentru talentul muzical, premiile și trofeele obținute în festivalurile de muzică, participarea la showul muzical „Vocea României” confirmând calitățile vocale pe care le are.

like facebookFestivalul la care botoșăneanca noastră a luat trofeul cel mare se numește Neghiniță și are loc anual la Bacău. Toate secțiunile beneficiază de un juriu format din personalități.

De pildă, dacă secțiunea Teatru a avut-o ca ana maria bucsa-1președinte de juriu pe  actrița Adriana Trandafir, la Muzică, Paula Seling a fost președinta juriului. Iar la dans concurenții au fost evaluați de către balerina Monica Petrică, aflată și în juriul emisiunii „România dansează”.ana mariabucsa-2

Ana Maria Bucșă s-a pregătit intens pentru concurs atât cu profesoara de canto de la Iași, Gabriela Nechita, cât și cu actorul Marius Rusu de la Teatrul pentru copii și tineret Vasilache pentru secțiunea Teatru, unde a avut de susținut un monolog, și cu coregraful Zizzo, cunoscut printre adolescenții pasionați de dans, evident, pentru secțiunea Dans.

Ana Maria Bucșă este elevă a Liceului de Artă Ștefan Luchian din Botoșani și, mai nou, cântă în trupa de muzică, LiveLoud, care a înregistrat un mare succes la recent încheiata ediție a festivalului SinaiaForever.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *