Liberalii au început campania electorală din faţa PDL şi i-au aplaudat pe social democraţi

catalin flutur si florin turcanu jpgLiberalii au deschis, joi noapte, campania electorală pentru alegerile prezidenţiale pornind de la sediul PDL.

Liberalii s-au întâlnit cu foştii democrat liberali în faţa sediului din Maxim Gorki şi au început să lipească afişe în cele mai importante locuri din municipiu.

Co-preşedinţii PNL au făcut apel la susţinători să iasă la vot şi au acuzat PSD că a furat startul campaniei prin ordonanţele de Guvern privind împărţirea banilor de la bugetul statului. Totuşi Cătălin Flutur a cerut oamenilor din partid şi contracandidaţilor să facă o campanie curată.

„Noi putem să contrabalansăm toate lucrurile astea cu ceea ce facem noi, cu puterea noastră de a aduce oamenii la vot, de a vorbi cu fiecare în parte cât de important este acest moment pentru România. Aceste alegeri sunt mai catalin flutur si florin turcanu in fata la pdlimportante decât ultimele trei- patru pentru că vor deveni un nou început de drum. Fac apel la dumneavoastră să purtăm o campanie curată, decentă şi să nu intrăm în tot felul de clinciuri care ni se pregătesc”, a declarat Cătălin Flutur.

La rândul său, Florin Ţurcanu a recunoscut că Iohannis va obţine cele mai multe voturi în Transilvania şi Bucureşti, însă este încrezător şi în forţa organizaţiilor din restul ţării.

„Vreau cu toţii să avem încredere în candidatul nostru Klaus Iohannis, sunt convins că va ajunge preşedintele României, pentru români nu pentru noi. România are nevoie de un preşedinte drept, ferm, cinstit. Împreună putem contribui şi noi la această victorie pentru că Transilvania, Bucureştiul, vor vota peste 60% pentru Iohannis, dar trebuie să contribuim şi noi, Botoşaniul, cu un rezultat foarte bun”, a precizat Florin Ţurcanu.

În timp ce lipeau afişe în parcul Junior, grupul social democraţilor a trecut prin zonă, moment în care liberalii au început să aplaude invocând un gest elegant şi normal în acelaşi timp.

eugen turcanu catalin flutur si florin turcanu campanie electoralacatalin flutur la lipit afise2liberali aplaudand la trecerea psdcatalin flutur la lipit afise1catalin flutur la lipit afise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *