Profesor botoşănean selecționat în grupul de lucru național pentru elaborarea programelor școlare la pedagogie

mihaela huncaUn profesor de la un liceu botoşănean a fost cooptat la nivel naţională să facă parte din grupul de lucru pentru elaborarea curriculumului la disciplinele din structura planului cadru pentru ciclul superior, al specializărilor educator-puericultor, mediator şcolar şi instructor pentru educaţie extraşcolară la profilul pedagogic. Este vorba de profesorul Viorica Corolea de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, care va participa la Bucureşti, între 2 şi 4 octombrie, la sesiunea de lucru a experţilor din cadrul acestui grup, care va contribui la realizarea programei școlare.

like facebookAcest grup de lucru la nivel naţional este format din 20 de cadre didactice, iar din judeţul Botoşani face parte ca expert prof Viorica Corolea„, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

 

 

One thought on “Profesor botoşănean selecționat în grupul de lucru național pentru elaborarea programelor școlare la pedagogie

  1. Felicitari! Doamna inspector cand vom fi siguri ca primim salarii????
    DE ce AMENINTATI DIRECTORII CU DEMISII in cazul in care nu retrag sporul de calculator?

    \sindicatele ce faceti DOMNULE AXINTE\\\\\\\\\\\\\\\\/\\\????

    Stimata redactie poate ne clarificati dumneavoastra de ce inspectoratul umbla cu amenintari? Poate o intrebati pe doamna DRAMU?!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *