Viceprimarul Ţurcanu acuză că nu sunt cheltuiţi banii alocaţi municipalităţii pe dezvoltare

eugen turcanu 1Viceprimarul Eugen Ţurcanu îl acuză pe primarul Ovidiu Portariuc că nu ştie să administreze oraşul. El a spus că municipalitatea a cheltuit anul acesta pe Secţiunea dezvoltare doar 23,2 milioane lei, din cei 51,8 milioane de lei alocaţi pentru acest an.

Mai mult, spune viceprimarul, Primăria Botoşani a încheiat anul 2013 cu un excedent de 7 milioane lei în conturi, însă a făcut două împrumuturi de la bănci.

like facebookMai este practic o lună de construit şi după aceea vine frigul. Asta dovedeşte competenţa şi eficienţa managerială a domnului primar, că avem bani, avem bugetul aprobat, are tot sprijinul nostru ca şi consilieri să execute acest buget şi nu o face. Nici anul trecut nu am fost în stare să cheltuim banii pe dezvoltare„, a spus Ţurcanu.

 

One thought on “Viceprimarul Ţurcanu acuză că nu sunt cheltuiţi banii alocaţi municipalităţii pe dezvoltare

  1. Turcane, esti sigur ca banii despre care vorbesti exista nu numai in buget, dar si in numerar? In buget pot sa iti prinzi sute de miliarde de lei, dar daca conturile sunt aproape goale, cu ce platesti?
    Eu cred ca tu ar trebui sa studiezi bine cu ce se maninca administratia publica si cum se gestioneaza un buget. Pentru ca, dupa cum se vede, nu stii nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *