Festivalul Verii se amână din nou şi devine Cultural September Fest. Vezi ce artişti vor ajunge la Botoşani!

Festivalul Verii-Summer FestConsilierii locali s-au întrunit, luni, în ședință extraordinară pentru a discuta pe marginea organizării Festivalului Summer Fest. Potrivit viceprimarului Cătălina Lupașcu, prin proiectul de hotărâre s-a cerut transformarea Festivalului Summer Fest în Cultural September Fest, dat fiind faptul că evenimentul va fi organizat în septembrie.

Resursele extrabugetare sperăm să fie de minim 25.000 lei. S-a stabilit inițial ca festivalul să aibă loc între 4-7 septembrie, dar, având în vedere că vara artiștii au deja un program făcut, pentru a veni în fața botoșănenilor cu un prpogram de calitate, firma organizatoare ne-a solicitat să amânăm festivalul până pe 11-14 septembrie„, a spus Catalina Lupascu.

like facebookFirma organizatoare de evenimente din Iasi a venit cu doua variante.

Prima variantă:

– joi, 11 septembrie- seara de folclor, cu participarea interpretului Gelu Voicu

– vineri: karaoke, concursuri, Liviu Teodorescu, Adda, Shift

– sambata: karaoke, animație, trupe locale, Nadir, Elena Gheorghe

– duminică: karaoke, concursuri, Canaf, Vunk, artificii.

Varianta a doua:

– joi -Rapsozii Botosanilor

– vineri: Liviu Teodorescu, Adda, Shift

– sambătă: Mădălina Lefter de la Vocea României și Spitalul de Urgență

– duminică: Canaf și Proconsul.

Potrivit reprezentantilor Primariei Botosani, prima varianta va fi cea valabila.

3 thoughts on “Festivalul Verii se amână din nou şi devine Cultural September Fest. Vezi ce artişti vor ajunge la Botoşani!

  1. Cultural September Fest – dup[ programul publicat – chiar in prima varianta, este palid de tot si miroase a intelegeri interne cu niste ,, artisti” de mina a 4-a. Vai! Cum se vor distra bietii botosaneni, multi pensionari, la reprizele prelungite de caraoke! Mi se pare un program incropit in graba, fara un filon cultural adevarat. Vai, vai noua de asa coordonator al evenimentului, care ieri-alaltaieri facea spume prin presa despre neputinta primarului. Dupa acest ,, program” anuntat, chiar ca putem vorbi de incompetenta Catalinei Lupascu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *