Prins la furat cu cagulă şi mănuşi chirurgicale la un sediu comercial de pe Bulevardul George Enescu

Foto: cugetliber.ro
Foto: cugetliber.ro

Un adolescent de 17 ani din Botoşani a fost prins în timp ce se pregătea să dea atacul, noaptea, la o firmă. În noaptea de 12 spre 13 august, la o oră după miezul nopţii, un echipaj de jandarmi, care acţiona în zona Bulevardului George Enescu din municipiul Botoşani, a observat că o persoană de sex masculin, purtând o cagulă pe cap, a pătruns prin efracţie în incinta unui spaţiu comercial aparţinând societăţii  Xandor S.R.L. , forţând  uşa culisantă de la intrare.

A fost contactat administratorul societăţii, care s-a prezentat în scurt timp. Împreună cu acesta, jandarmii au intrat în interiorul magazinului, depistând un tânăr de 17 ani, din municipiul Botoşani, fără antecedente penale . În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că tânărul avea intenţia să sustragă bunuri din interior, profitând de faptul că uşa de la intrare nu era asigurată corespunzător. Pentru a nu lăsa amprente, tânărul purta o pereche de mănuşi chirurgicale de unică folosinţă.

like facebookJandarmii i-au întocmit actele de  sesizare  sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”, dosarul urmând a fi înaintat, pentru continuarea cercetărilor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *