Un fost consilier judeţean deţine două hoteluri la Costineşti

Vila Smart House Costinesti
Vila Smart House Costinesti

Un fost consilier judeţean din Botoşani se poate lăuda că deţine două hoteluri la Marea Neagră. Acestea sunt construite în centrul staţiunii Costineşti, lângă sediul Poliţiei.

Vila Smart House 1 şi Vila Smart House 2 aparţin omului de afaceri Liviu Martiniuc din Săveni şi sunt administrate de soţia acestuia. Hotelurile au fost construite în urmă cu cinci ani şi au o capacitate totală de 124 de locuri.

like facebookPrimul dintre hoteluri are o capacitate de 37 de camere şi trei apartamente, iar cel de-al doilea 15 camere duble. Ele nu dispun de restaurant, clienţii având la dispoziţie bucătăria.

Liviu MartiniucLiviu Martiniuc (foto) a fost consilier în perioada 2010- 2012, fiind ales pe lista PDL.

El mai deţine o reţea de magazine în Săveni, însă, de curând, a beneficiat şi de o finanţare europeană pentru construcţia unui centru de afaceri.

Un fost consilier judeţean construieşte un centru de afaceri de trei milioane de euro

Vila Smart House 2 Costinesti
Vila Smart House 2 Costinesti

 

4 thoughts on “Un fost consilier judeţean deţine două hoteluri la Costineşti

  1. Faceţi reclamă lui Ciotu,parvenitul analfabet?Ăsta nu poate să se exprime,foloseşte doar trivialităţi când se adresează salariaţilor,este un nimeni!Hotelier a devenit cu banii din vânzarea alcoolului desigur, când vindea prostimii cantităţi impresionante de licoare bahică la peturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *