Şeful CJ a mers la vot cu noua sa maşină de lux

Florin Turcanu in noua masina BotosaniŞeful Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a mers, duminică, la vot cu noua sa maşină de lux. Este vorba de Mercedes-ul Benz S600L, achiziţionat în urmă cu aproape şase luni, dar care a fost ţinut, până acum, în garaj.

Ţurcanu a mers cu limuzina sa la Şcoala 14, acolo unde a votat alături de soţia sa, deputatul Roxana Anuşca Ţurcanu.

like facebookŞeful CJ a votat pe listă suplimentară, în condiţiile în care el are domiciliul în Dracşani. El a votat la Şcoala 14, la Secţia de votare 38, unde era arondată soţia sa.

2 thoughts on “Şeful CJ a mers la vot cu noua sa maşină de lux

  1. Nu se intreaba nimeni de unde a avut bani (fie el si SH)? Si de unde o sa aiba bani de intretinerea unei limuzine cu motor de 6 litri??? Sa nu mai spunem ca, de fapt, fiind vorba de un S600L (versiunea lunga), e aproape obligatoriu sa ai sofer ca sa te poti bucura de locurile imense din spate… Dar de unde sa stie ghertoiul? Sigur nu e al lui abatorul ( e a lu’ tata)… Sigur nici n-are el vreo legatura cu „organul care-si face treaba” pe la celelalte abatoare ale concurentei…

  2. Sfidare de neam prost. Cand va conduce un judet cu o media a veniturilor apropiata de media pe tara sa se plimbe cu orice masina vrea. Pana atunci, sa vii ca si sef al CJ cu „mertzane” de zeci de mii de euro in un judet cu venituri la jumatate de media nationala este o sfidare de cocalar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *