Morminte arse în cimitirul Pacea, după un fenomen ciudat

mormant ars botosani2Mai multe morminte din cimitirul Pacea şi o magazie dezafectată au ars, vineri după amiază, după ce s-au aprins în urma unui fenomen ciudat. Coroanele de pe morminte au fost făcute scrum după ce s-au aprins de la puful plopilor din zonă, care, la rândul său, s-a aprins de la lumânări şi a fost purtat de vânt.

like facebookIncendiul a izbucnit în latura cu stadionul Victoria, fiind de asemenea afectată şi o magazie a clubului sportiv, care fusese distrusă de flăcări joi.

Martorii incendiului spun că mormintele au început să ardă cu flăcări mari şi exista riscul extinderii incendiului. Plopii din zonă produc, în această perioadă, o cantitate însemnată de puf şi acesta este purtat de vânt fiind în acelaşi timp extrem de inflamabil.

 

mormant ars botosani1mormant ars botosani

2 thoughts on “Morminte arse în cimitirul Pacea, după un fenomen ciudat

  1. Oare se razbuna eroii aflati sub stadionul vointa despre care am vorbit si in scrisioarea deschisa adresata PRIMARULUI OVIDIU O
    PORTARIUC? de pe aceasta adresaa:
    http://scmd1botosani.blogspot.ro/
    Eroul col (rtr) MARIN PAMFIL SE RASUCESTE IN MORMANT AFLAND CA NU S-A LUAT INCA NICI O MASURA PENTRU REFAXCEREA ACESTUI CIMITIR SI MONUMENT AL EROILIOR CAZUTI IN AL DOILEA RAZBOI MONDIAL IN LUPELE PENTRU ELIBERAREA BASARABIEI SI BUCOVINEI …. OARE CAND SE VA DA CURS CERERII NOASTREA A REPREZENTANTILOR ACESTOR EROI ?????? CONSTITUITI IN DIVERSE ASOCIATII ALE VETERANILOR ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *