Fete din Botoşani exploatate sexual de oameni de afaceri din Iaşi

prostituateMai multe fete din Botoşani au fost exploatate sexual de oameni de afaceri din Iaşi. Procurorii DIICOT Iaşi au deschis un dosar penal pe numele a 10 oameni de afaceri din judeţul vecin, după ce la orgiile sexuale ar fi participat şi minore. Bărbaţii îşi îndeplineau fanteziile într-o vilă din zona Bucium.

like facebookAnchetatorii i-au interceptat pe Nicusor Cosuta (de 58 de ani) patronul de la restaurantul Familial, Dorin Cohal (46 de ani), Cornel Hitruc (59 de ani), patronul Clasic Caffe, Ionel Daniel Onofriciuc (37 de ani), patronul firmei DanMixt Est SRL, Gabriel Cristian Dascalu, Stefana Mihul (28 de ani), Cezar Bolat (55 de ani), fost politist, Mihai Chirila (62 de ani), om de afaceri, Liviu Tiganasu (52 de ani), patronul restaurantului Barbarosa si Marinel Mihai Badea (46 de ani), iar convorbirile telefonice au fost puse la dosarul ce a ajuns la judecători.

Avocatii inculpaţilor au formulat deja tot felul de contestatii. În prima fază, Tribunalul Iaşi a dispus trimiterea dosarului la Direcţia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) pentru refacerea rechizitoriului.

Sursa: Bzi.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *