Fiul şefului de la ITM Botoşani, reţinut la Bucureşti. El primea mită

catuse pe mainiDoi inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Bucuresti au fost retinuti, dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau mita 3.000 de lei pentru a nu amenda o firma la care au gasit o persoana care lucra fara forme legale de angajare, scrie Mediafax.

Cei doi inspectori au fost denuntati de administratorul SC L.P. SRL, iar luni, procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti si politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Politia Capitalei i-au prins in flagrant pe Ion Rosioru si Constantin Metler, ambii inspectori la ITM Bucuresti, in timp ce au primit mita 3.000 de lei.

like facebookCei doi inspectori ar fi cerut mita pentru a nu amenda firma verificata cu 20.000 de lei, “pe motiv ca a folosit la munca o persoana careia nu i-au fost intocmite forme legale de angajare”, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului Tribunalului Bucuresti remis, marti, agentiei MEDIAFAX.

Parchetul Tribunalului Bucuresti a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de cei doi inspectori si a luat masura retinerii pe o durata de 24 de ore.

Ion Rosioru si Constantin Metler au fost prezentati marti Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile, a precizat sursa citata.

Metler este fiul şefului ITM Botoşani, Stelian Metler.

6 thoughts on “Fiul şefului de la ITM Botoşani, reţinut la Bucureşti. El primea mită

  1. cum draq a nimerit asta tot la itm ? cred ca din dragoste pentru meseria lu` taiaca… jeguri ordinare…

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    si ce,la noi in oras este corectitudine?mi-a lucrat copilul o luna de zile,i-a cerut si actele pentru carte de munca.atunci cand a venit ziua de salariu nu i-a dat nici un leu.cand am spus ca merg la ITM patronul mi-a ras in nas,ca-mi da nr de telefon al inspectorului sef de la ITM,iar cand am mers la ei m-au amenintat tot pe mine ca imi dau amenda pt ca a mers la servici fara sa semneze contract.nici macar nu au intrebat unde a lucrat.nu e clar ca el deja stia ca voi veni acolo?in acel loc au urmat alti copii iesiti de pe bancile liceului,care tot asa au muncit pana in ziua de salariu.cum sa incurajezi un copil sa muncesca?pentru ce?

  3. Darl a ITM Botosani citi nu sint prinsi ca acopera faptele patronilor care se tin de magarii ? Faci o sesizaresi nu primesti rezultatul verificarii nici dupa 30 de zile calendaristice cum ti se spune cind o inregistrezi.

  4. Dar la ITM Botosani citi nu sint prinsi ca acopera faptele patronilor care se tin de magarii ? Faci o sesizaresi nu primesti rezultatul verificarii nici dupa 30 de zile calendaristice cum ti se spune cind o inregistrezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *