Ţurcanu: Nu voi încurca primarii PSD, dar nici PSD să nu blocheze dezvoltarea judeţului la ministere

florin turcanu la birou in CJ BotosaniPreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, a stabilit, miercuri, la întâlnirea avută cu preşedintele PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi,  ca PSD-ul să nu blocheze proiectele Consiliului Judeţean la ministere. Ţurcanu a spus că îşi doreşte să se aşeze la masă cu social-democraţii pentru a promova proiectele judeţului.

I-am spus că prin pârghiile politice şi legislative nu fac niciun pas să încurc primarii PSD, însă nici dumnealui să nu blocheze dezvoltarea judeţului la ministere, pentru că altfel mă obligă şi pe mine să blochezi şi atunci intrăm într-un război. Vrem să ne aşezăm la masă şi să discutăm proiectele, să nu ne arătăm muşchii”, a precizat Ţurcanu.

like facebook

 El a spus că Doina Federovici a fost desemnată de PSD să poarte discuţii vizavi de relaţia dintre cele două partide.

În ceea ce priveşte eventualele alianţe, liderul PNL Botoşani a spus că fiecare formaţiune se descurcă pe cont propriu.

Nu ne-am angajat majoritatea. Fiecare ne descurcăm„, a adăugat Ţurcanu.

3 thoughts on “Ţurcanu: Nu voi încurca primarii PSD, dar nici PSD să nu blocheze dezvoltarea judeţului la ministere

  1. CU CE SA MA INCURCI MAI ciobene?TURCANE nici nu stii cit de mic incepi sa fii tu nu vezi ca te parasesc toti? ai pierdut si saveniul????asta inseamna sa faci cloaca cu toata familia si sa dai contracte pe bani multi lui SOPTICA

  2. Iata un exemplu clar de ipocrizie a presedintelui CJ Botosani: cica el nu va actiona ,, pirghiile politice si legislative”( ca sa aiba majoritate trebuie sa faca tandem cu PDL – ceea ce acum se confirma) daca nici PSD nu va bloca proiectele CJ( adica proiectele proprii ale lui Turcanu, nu cele care intereseaza judetul). In schimb, la capitolul colaborare, nu se angajeaza la nimic , ,,fiecare se descurca cum poate”.
    Ii amintim noi ca mai exista o pirghie politica: demiterea sa prin referendum pentru incalcarea grosolana a legilor statului)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *