Accident de muncă la fabrica de ţesături Carreman

ambulanta upuUn bărbat în vârstă de 47 ani,  angajat la societatea comercială Carreman România SRL din Botoşani, a suferit, în noaptea de marţi spre miercuri, un accident de muncă. Costel Batîr, în timp ce supraveghea o maşină de pârlit materialul textil, a observat la un moment dat că s-a format o cută în dreptul a doi tamburi transportori, încercând să îndrepte materialul fără a opri echipamentul de muncă, prinzându-şi astfel mâna stângă între cei doi tamburi.

După producerea evenimentului acesta a anunţat şeful de echipă, iar acesta a anunţat salvarea, Batîr Costel fiind ulterior transportat la Spitalul de Urgenţă Mavromati Botoşani unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.

like facebookAngajatorul a înştiinţat Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoşani despre producerea evenimentului, o echipă de inspectori din cadrul Compartimentului Control Securitate şi Sănătate în Muncă din cadrul I.T.M. Botoşani deplasându-se  la faţa locului pentru a constata circumstanţele în care acesta a avut loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *