S-au tras focuri de armă la Botoşani! Un bărbat a fost grav rănit, pistolarul este căutat de poliţie

Un scandal izbucnit între doi  botoşăneni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a terminat pe patul de spital pentru o a treia persoană care a intervenit în altercaţie.cazut sinucigas politie urgente targa criminalist1

În timp ce doi bărbaţi se certau lângă benzinăria Soccar, dinspre Iaşi, o a treia a încercat să îi liniştească. Cu toţii s-au urcat în maşini şi au gonit spre Petru Rareş, lângă unitatea militară, unde  unul dintre ei a scos un pistol şi a tras nu mai puţin de şase focuri de armă, rănindu-l grav pe un bărbat de 46 de ani, care a încercat să îl oprească.

masina ridicata de politistiVictima, Dănuţ Fediucel, a ajuns în stare critică la spital, cu mai multe plăgi mai ales la nivelul membrelor. Medicii au fost cei care au anunţat Poliţia.

Asupra victimei au fost trase cinci gloanţe, dintre care patru l-au rănit. Un glonţ a fost găsit în picior, în glezna dreaptă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, Daniela Gheorghiescu, după ce a tras focurile de armă, pistolarul Emanuel Zmău, fost Gavrilescu, s-a făcut nevăzut. El a fugit cu o maşină. Poliţiştii au aflat, însă, cine este, iar acum au organizat mai multe filtre pentru prinderea lui.

Maşina victimei (foto) a fost ridicată, duminică dimineaţă, de Poliţie. Pe ea sunt vizibile urme de gloanţe.

Atât atacatorul, cât şi victima au mai avut probleme cu oamenii legii, ambii având condamnări pentru furturi. Fediucel a fost condamnat şi pentru ultraj, după ce a agresat un jandarm.

Emanuel Zmău nu avea drept de utilizare a pistolului, pe care îl deţinea ilegal.

2 thoughts on “S-au tras focuri de armă la Botoşani! Un bărbat a fost grav rănit, pistolarul este căutat de poliţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *