Portariuc cere schimbarea lui Ion Diaconu de la Modern Calor

Ion Diaconu
Ion Diaconu

Primarul Ovidiu Portariuc a declarat, miercuri, că îi va cere directorului general al Modern Calor, Florin Sandu, la întoarcerea acestuia din concediu, să îl destituie din funcţie pe directorul tehnic Ion Diaconu.

Poziţia lui Portariuc a fost luată la scurt timp după ce Diaconu a declarat public că societatea de termoficare ar putea întrerupe sistemul de apă caldă şi încălzire, în cazul în care autorităţile vor mai trimite controale la această societate.

Portariuc a declarat că vrea ca Diaconu să meargă într-un birou, „în zona comercială sau de marketing, care să nu pună în pericol funcţionarea sistemului”.

El a menţionat că declaraţiile lui Diaconu sunt lipsite de responsabilitate şi inconştiente şi că va sesiza anumite instituţii ale statului de şantajul făcut de Diaconu.

Un om care decide dacă un oraş va avea sau nu încălzire să aibă o asemenea labilitate emoţională şi o asemenea instabilitate, părerea mea e că e deja prea mult. Ar fi poate indicat să se facă şi o testare psihologică atunci când se face selecţia directorilor. Dacă acest individ iese şi spune la şantaj că un oraş întreg va rămâne fără căldură, dacă cineva se va interesa de salarii, de faptul cum merg lucrurile acolo…Aşa ceva este fără precedent. Cred că s-a depăşit o anumită limită, chiar şi legală„, a spus Portariuc.

Primarul a precizat că, în ciuda ameninţărilor, controalele vor continua la Modern Calor.

5 thoughts on “Portariuc cere schimbarea lui Ion Diaconu de la Modern Calor

  1. ATENTIE!!!
    Sa se sesizeze organele, cu modul in care concursul a fost luat cu note de trecere de toti directorii cu subiectele rezolvate dinainte!!!
    Toate comentariile pro DIACONU din ziarele electronice sunt facute de catre DIACONU i. si trupa de la Biroul marketing-comunicare (sunt 4 ziaristi angajati) care au ca unic scop principal de a fabrica astfel de raspunsuri, comentarii, articole pt. dl. Roman, PDL – Dorulet este si sef de cabinet la dl deputat ROMAN!!! Altceva nu fac (au salarii de sefi de sectie!), cred ca sunt redactii de ziare care nu au atatia ziaristi cat are DIACONU ! Cred ca sef de birou Relatii cu clientii este nimerit sa fie angajat, sa i-a in c…r toate suturile!!!
    In curand vor fi si mai multi, ca incepe campania electorala, iar muncitorii vor pleca acasa!
    Proiectul de milioane l-au facut cei din birouri, ceI carora, pe buna dreptate, le spunea cateodata ca ei trebuiau sa fie directori (NELU si CORNEL)!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Inceput promitator domnule primar… pina nu curatati un teren de daunatori nu obtineti recolta dorita, mai sunt si alte ogoare pline de daunatori….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *