Fântână arteziană la sensul giratoriu de la Bazar. Vezi cât va costa!

portariuc santier 001Primarul Ovidiu Portariuc a inspectat, joi, şantierul de la Bazar şi s-a declarat mulţumit de ritmul lucrărilor.

Intersecţia, care va fi gata la jumătatea lunii august, va mai cuprinde, alături de cel mai mare giratoriu (de 12,5 metri) din Botoşani, o fântână arteziană, dar şi scuaruri cu gazon.

Potrivit primarului municipiului Botoşani, deocamdată nu se cunosc costurile investiţiei, însă, susţine el, fântâna arteziană va fi cu mult mai ieftină decât cele care au fost puse până acum în oraş.

Dacă până acum o fântână arteziană din parc, de exemplu, a costat undeva la 1,5 miliarde lei, încercăm să reducem costurile la jumătate„, a spus Ovidiu Portariuc.

portariuc santier 004

4 thoughts on “Fântână arteziană la sensul giratoriu de la Bazar. Vezi cât va costa!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Corect! O pompa care sa arunce apa in sus cand ploua era suficient. Iesea in 100 lei. Nu mai stiu pe ce sa cheltuie banii!!!! Au facut ditamai terenul de fotbal in mijlocul intersectiei si noi cu masinile ne inghesuim pe un singur sens intr-o intersectie atat de aglomerata si ne mai si stropeste intre ochi fantana! GENIAL! Cica fluidizarea traficului….. AIUREA! Noi locuri pentru panselute si fantani ca sa scoata spaga grasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *