Fabrică vândută bucată cu bucată

Portelanul DorohoiO firmă de lichidare a scos la vânzare mijloacele fixe şi materiile prime ale uneia dintre cele mai mari fabrici din judeţul Botoşani. Societatea Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL organizează licitaţie publică pentru vinderea cuproarelor, instalaţiilor de gaze, a uscătoarelor, a instalaţiilor termice, dar şi a unor materii prime sau consumabile (precum bucşe, burghii, cilindre, contacţi, electrozi, freze, mandrine, roţi, rulmenţi, semeringuri, şuruburi, planetare, pile sau textolit) de la societatea comercială Porţelanul SA Dorohoi.

Data licitaţiei nu a fost încă stabilită, însă valoarea bunurlor scoase la vânzare este de 441.000 de lei.

În anunţul de vânzare, lichidatorul menţionează că „dacă nu se obţine preţul de pornire al licitaţiei, la acelaşi termen, bunul va fi vândut la cel mai mare preţ oferit, cu condiţia ca acesta să nu fie derizoriu„.

Fabrica de porţelan de la Dorohoi, care a fost desprinsă din Stipo, s-a aflat în proprietatea omului de afaceri gălăţean Cătălin Chelu, care a fost reţinut, în 2010, pentru încercarea de a-l mitui pe fostuol şef al Poliţiei Române, Dan Fătuloiu.

Fabrica a funcţionat până în 2006, ea producând printre cele mai de calitate obiecte de porţelan.

Proprietarul fabricii UPSS din Botosani, Catalin Chelu, retinut de procurorii DNA pentru ca a incercat sa il mituiasca pe chestorul Dan Fatuloiu

Faliment organizat la Portelanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *