O botoșăneancă a urcat pe podiumul unui festival organizat în memoria Mihaelei Runceanu

O botoșăneancă a obținut locul III la un festival național dedicat interpretei Mihaela Runceanu, desfășurat la finele săptămânii trecute la Buzău, respectiv Festivalul national de muzica pentru copii si tineret „MihaelaRunceanu – Pentru voi muguri noi”, editia a – II – a. Este vorba despre Karina Todireanu în vârstă de 11 ani care a interpretat în concurs piesa „Deschideti poarta soarelui”.

Karina Todireanu are 11 ani, este elevă a Liceului de Artă “Ştefan Luchian” din Botoşani şi deţine mai multe premii la diverse festivaluri de gen. Aceasta a ținut să mulțumească profesoarei sale de canto, Anca Apetroaiei pentru toate eforturile depuse în pregatirea ei, fara de care nu ar fi fost posibile cucerirea tuturor premiilor obtinute in ultimul an.

Festivalul a avut loc în perioada 25-27 aprilie, iar din juriu a făcut parte numesonore ale muzicii usoareromanesti cum ar fi compozitorii Dan Dumitriu (presedintele juriului), Viorel Gavrila, Nicolae Caragea, Xenti Runceanu, realizatorul Radio Romania Regional Bogdan Dragomir si producatorul de film Bogdan Alexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *