Prins la volanul unei autoutilitare cu documente false

politie rutieraUn sucevean a fost prins în Botoşani conducând o autoutilitară cu documente false. Poliţiştii  au depistat în trafic, pe strada Uzinei din municipiul Botoşani, o autoutilitară înmatriculată în Portugalia, în care se afla o încărcătură ce depăşea în lungime gabaritul autovehiculului.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Gheorghe Alin P., de 33 ani, din satul Buda, comuna Zvoriştea, judeţul Suceava.

Poliţiştii au procedat la verificarea documentelor autoutilitarei, împrejurare în care au constatat că anexa cu inspecţia tehnică periodică şi asigurarea auto erau false.

Față de conducătorul auto s-au întocmit acte premergătoare – procedura flagrantă, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulație în Romania, cauza urmând a fi soluționată procedural.   De asemenea, bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere, eliberându-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *