Mircea Pop, seful CNADNR: La Botosani vor fi montate doua camere video pentru rovigneta. Este cam mare indisciplina

Mircea Pop la BotosaniŞeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Mircea Pop, a avut p discutie doar de o jumatate de ora cu autoritatile locale, dupa care a plecat in judet sa vada starea drumurilor. Pop a declarat dupa discutiile purtate cu prefectul Costica Macaleti, primarul Ovidiu Portariuc si parlamentarii PSD ca vor fi alocate fonduri pentru intretinerea drumurilor din judet, suma urmand a fi stabilita dupa verificari in teren. De asemenea, seful CNADN a declarat ca in judetul Botoşani vor fi montate cel putin doua camere video pentru control rovignetă.

In aprilie se va da drumul. Pe toata tara se mai monteaza 63 de camere video pentru control rovigneta, iar la Botosani vor fi montate una sau doua camere. Este cam mare indisciplina cu rovigneta. Dar ne trebuie bani sa reparam drumurile„, a spus Mircea Pop. Ea va fi montată în zona Baisa, întrucât şi traficul este mai dens.

Una din camerele pentru rovigneta va fi montata in zona Baisa, intrucat traficul este mai intens. Aceasta va deveni functionala din aprilie. Cei care nu-şi vor plăti taxa de drum vor fi înregistraţi şi amendaţi.

2 thoughts on “Mircea Pop, seful CNADNR: La Botosani vor fi montate doua camere video pentru rovigneta. Este cam mare indisciplina

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Zdrente ordinare..cancerul in ficatul vostru..pt toti care isi rup masinile-n gaurile respective

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *